Veelgestelde vragen

Nee, JAWS navulpatronen zijn niet herbruikbaar omdat de verzegeling wordt verbroken wanneer het concentraat in het water wordt geloosd. De JAWS patronen zijn echter wel recyclebaar

Het is niet nodig om de fles te schudden. Zodra het concentraat vrijkomt, vermengt het zich met het water en is het klaar voor gebruik.

JAWS cartridges werken met elke watertemperatuur.

Gebruik voor het beste resultaat de inhoud van de fles volledig voordat u deze opnieuw vult. Voor consistente reinigingsresultaten raden we aan om de fles met zoet water te spoelen voordat je de volgende cartridge gebruikt.

De JAWS fles is gemaakt om keer op keer te gebruiken.

Ja, alle gebruiksklare formules van JAWS zijn biologisch afbreekbaar. De veiligere oppervlakteactieve stoffen in onze producten breken snel af tot niet-vervuilende verbindingen en helpen het leven in het water in zowel zoet als zout water te beschermen.

Hoewel de JAWS formules zijn ontwikkeld met behulp van ingrediënten die door externe instanties zijn beoordeeld op hun gebrek aan sensibiliseringspotentieel, is er geen industriestandaard voor certificering van hypoallergeen en zijn er geen gegevens ontwikkeld om een dergelijke claim te onderbouwen. De schoonheid van het JAWS-systeem ligt in het minimaliseren van mogelijk gebruikerscontact met de geconcentreerde reinigingsmaterialen, waardoor een deel van het risico op allergische reacties wordt verkleind.

Ja! Het beste is om onze alcohol- en ammoniakvrije glasreiniger eerst op een pluisvrije doek te spuiten en daarna het oppervlak schoon te vegen.

De kleur van de reiniger heeft geen invloed op de prestaties van de reiniger. Kleurstoffen worden aan de reinigingsformule toegevoegd om de kleur te maken en hebben geen invloed op de reiniging. Het kleine formaat van de JAWS navulcartridges beperkt de hoeveelheid kleurstof die kan worden toegevoegd, waardoor de kleur mogelijk niet zo levendig is. De formule is echter even robuust en presteert net zo goed als de kant-en-klare fles.

Ja. Elk van de JAWS formuleringen is ontworpen om in hard water te werken. Ze presteren echter over het algemeen het beste in onthard water.

JAWS navulpatronen zijn eenvoudig te vervangen. De bovenkant van de cartridge heeft een rand eromheen om te voorkomen dat deze in de fles terechtkomt. Nadat u uw fles reinigingsmiddel volledig hebt gebruikt, verwijdert u de lege cartridge, vult u uw fles met water tot aan de vullijn, laat u de cartridge in de hals van de fles vallen, plaatst u de verstuiver en draait u deze aan. Door de draaiende werking van de sproeier komt de geconcentreerde reiniger vrij in het water.

JAWS Glass Cleaner bevat geen ammoniak of alcohol en is een niet-strepende formule. Deze ammoniakvrije glasreiniger droogt niet zo snel als andere glasreinigers en geeft geen strepen – zelfs niet in zonlicht! Het is de beste streeploze glasreiniger op de markt!

We raden aan om niet meer dan één patroon per fles te gebruiken. Onze patronen zijn geconcentreerd en voorbereid voor de aanbevolen verdunningsgraad.

Gebruik een neutrale reiniger zoals Jaws Glass Cleaner. Gebruik nooit iets schurends!

Absoluut niet! JAWS test onze producten niet op dieren en gebruikt geen dierlijke materialen in de vervaardigde producten.

Zeker! JAWS producten worden zowel in Nederland/Europa als in Ohio/VS geproduceerd.

Het Safer Choice-label van de U.S. Environmental Protection Agency (EPA) helpt kopers bij het identificeren van producten met veiligere chemische ingrediënten, zonder in te leveren op kwaliteit of prestatie. Wanneer een product het Safer Choice-label heeft, betekent dit dat elk ingrediënt dat aan het product wordt toegevoegd, noodzakelijk wordt geacht voor het beoogde doel van het product en wordt geëvalueerd door EPA-wetenschappers. Alleen de veiligst mogelijke functionele ingrediënten zijn toegestaan in producten met het Safer Choice label. Dit betekent dat Safer Choice-gecertificeerde producten veiliger zijn voor uw gezin, huisdieren en het milieu.

JAWS cartridges zijn ontworpen om alleen te worden gebruikt met officiële JAWS flessen en -verstuivers. Als de navulpatronen in de hals van een andere fles worden geplaatst en de verstuiver wordt gedraaid, zal het concentraat niet in het water worden afgegeven.